Era iPhones vill bara ert bästa

Titta vad jag såg på DNs hemsida:

Men åh. Vad fint. Som en lite försenad julklapp från era iPhones. De tyckte att ni skulle få vila ut er efter nyårsnattens alla bravader, och tar dessutom på sig skulden för detta. Era iPhones tar hand om er.

Fast nu när jag tänker efter så undrar jag om det kanske var därför min buss var inställd på nyårsdagen och det resulterade ju i en hemsk misär-morgon för mig. I så fall hatar jag iPhones nu. BAD IPHONES!

Men nej. Jag misstänker fortfarande att busschauffören som skulle köra då var för bakis sedan kvällen innan för att kunna köra. Och de kunde inte ringa in någon annan, för alla var ju bakis. Eller?

Och busschaufförer får väl också ha kul ibland. Men inte på min bekostnad.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Tidningar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *