Någon måtta får det vara, Harry

Vi vet ju alla att Harry Potter bara har medfört en massa problem. Först ska han absolut helt utan bevis gå och anklaga Professor Snape för att vilja stjäla De Vises Sten. Sedan ska han ner i Hemligheternas Kammare och snoka, vilket resulterar i att stackars Gilderoy Lockhart förlorar minnet. Året efter så frigör han en känd massmördare, och året efter det så går han emot alla regler och anmäler sig till Triwizard Tournament – som dessutom slutar med att världens största bad-ass till trollkarl återigen blir top-of-his-game. Som om det inte är nog så bryter han sig in i Trolldomsministeriet, har sönder värdefulla profetior, sitter bara och tittar på när den klokaste av de kloka Professor Dumbledore blir mördad, och… mer behöver jag kanske inte säga.

Alltså, vi vet att Harry Potter bara gör världen till en sämre plats. Men detta trodde jag verkligen inte om honom:

Läs mer här.

Alltså Harry. Indien vill ha kvar sina ugglor.

Bastard.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Böcker, Film, Tidningar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *