Countdown

Har precis sett senaste avsnittet av How I Met Your Mother, alltså säsong 6 avsnitt 13. Lade märke till en väldigt bra touch. Från början av avsnittet så räknar de ner från 50. Alltså, de har siffror i bakgrunden på något vis hela tiden. Jag lade inte märke till det förrän vid 21 ungefär, men sedan såg jag om avsnittet igen och hittade allihop. Så om ni inte har sett avsnittet ”Bad News” än, titta efter siffror! Och om ni har sett det men inte lagt märke till det – varför inte se om det och se om ni hittar alla?

Utan att avslöja för mycket för er som inte har sett det så räknar de ner till ett ovanligt känslostarkt slut. Jag satt här och snyftade för mig själv i soffan. Båda gångerna.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i TV och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *