Årets sista… nej, första!

Nu är julen över, och nästa vecka ska man tydligen slänga ut den också. Vilket jag antar betyder att julgranen och resten av juldekorationerna ska plockas ner. Min lägenhet kommer se så himla tråkig ut utan allt glitter och fina juleljus. Men men, man kan ju inte ha jul året om.

Det jag ville komma fram till var att nu får man passa på att göra de sista juliga grejerna för den här gången. Jag ville verkligen baka lussekatter en gång till (blev bara en gång den här omgången), men saffran är så satans dyrt. Men granen är ständigt tänd och glittret glittrar som det ska. Och idag köpte jag:

Årets sista chokladtomte. Eller vänta, nej. Den här jul-omgångens sista chokladtomte blir mer korrekt. Som sagt, man måste passa på nu. Plus så var det halva priset på allt julgodis. 3,50 kr! Väldigt prisvärt fredagsmys.

På tal om fredagsmys så vet jag knappast vad jag ska titta på ikväll. På Spåret är väl lite småkul, så det är ett alternativ. Let’s Dance börjar idag, det har jag aldrig sett och aldrig planerat att se. Men Anders Bagge är ju med… och Andreas Weise. Hm. Jag har ett jobbigt liv.

Fredagsmys-dilemma.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Äta & dricka, Jul, TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *