Evil coffee

Igår tog jag en helt oplanerad internetpaus. Istället för att sitta vid datorn tog jag en långpromenad som blev kort eftersom det var väldigt kallt och svårt att gå i snön. Sedan tittade jag på nästan hela säsong 2 av True Blood och så spelade jag Final Fantasy VII. Rätt nice dag.

Idag fortsätter jag på ungefär samma spår – har redan tittat klart på True Blood, och tänker alldeles strax sätta mig och spela. Eller så väntar jag med spelandet och går ut och får lite luft först.

Och vet ni vad? Det är fredag idag! Snacka om att jag inte har koll på veckodagarna när jag till och med glömmer fredag. Men nu är jag back on track. Kyckling till middag och fredagsmys ikväll. Så det så.

För att detta inte bara ska bli ett sådant där ”det här har jag gjort idag”-inlägg, så får ni ta del av något som alla kaffedrickare borde läsa:

Läs artikeln här.

Detta är anledningen till att jag inte dricker kaffe. Eller det blev det nu i alla fall. Jag har sett kaffets svarta själ, och jag hoppas att ni också förstår nu. Kaffe är ondska i flytande form.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Äta & dricka, Spel, Tidningar, TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *