Allt är så himla romständigt

Som sagt – på onsdag ska julen kastas ut och jag passar på att ta för mig av det sista som den här julen har att erbjuda. Jag har dessutom en god mor som kommer med saffran, russin och annat smått och gott när jag inte har råd med det själv, så att jag kan baka lussekatter.

Precis uttagna ur ugnen.

Sookie njuter också av julens sista dagar.

På tal om ingenting – igår när jag satt och skrev i OpenOffice Writer så såg jag att ordet ”omständigt” inte var accepterat som ett ord där. Och det är det tydligen inte här i bloggen när jag skriver det heller. Märkligt, tycker jag. Jag googlade på det och fick veta att det ”riktiga” ordet är omständligt. Eh, what? Aldrig hört, aldrig sett. Mycket märkligt detta, med tanke på hur mycket jag läser så borde jag ha sett det. Hm.

Nåja, mitt sätt är det enda rätta. På den här bloggen i alla fall.

Ormständigt? Romständigt? Domständigt? Tomständigt?

Kom igen, nu sitter den bara och rimmar.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Äta & dricka, Jul, Vov Mjau och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *