Idol-kaptenen goes Melodifestival 2011

Kommer ni ihåg Daniel ”Kaptenen” Karlsson från Idol 2007? Det gör jag. Det var första året jag tittade på programmet, och min solklara favorit var Amanda Jenssen, som jag fortfarande följer med spänning och som jag tycker är det bästa (kanske det enda riktigt bra) som har kommit genom Idol någonsin.

Om man bortser från Amanda var dock min favorit år 2007 Daniel Karlsson. Han slutade på fjärde plats, om jag inte minns fel, och det var skandal. Som vanligt håller jag inte med svenska folket.

Det jag skulle komma fram till var att jag faktiskt har varit förvånad över att jag inte har sett något av honom sedan dess. Jag har googlat honom några gånger genom åren, men inte sett något speciellt. Förrän nu.

Han ska nämligen vara med i Melodifestivalen 2011.

Han kallar sig numera för The Moniker och ska sjunga en låt som heter Oh My God. Jag tycker att det ska bli riktigt spännande att se vad han har att komma med.

Han har hamnat i ett rätt svårt program dock, med stor konkurrens. Han kommer att tävla mot artister som Brolle, Sanna Nielsen och Christian Walz. Jag hoppas verkligen att han gör något riktigt bra och går vidare till final.

I vilket fall som helst – kul, kaptenen!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Åsikter, Musik, TV och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *