Ninja på upptäcktsfärd

Jag har blivit cool ninja-spelbloggerska. Eller kanske inte riktigt. Men jag har på något vis lyckats få in en fot på spelsidan Loading.se, och provjobbar nu där ett litet tag för att se om de vill ha mig och om det är något som skulle kunna funka för mig.

Än så länge är det lite läskigt och väldigt kul.

Jag har skrivit min första nyhetsartikel. Man måste ju börja någonstans.

Och just det, tog en skrämdump från innan idag:

Den första kommentaren. Menar ju det.

Mäktig ninja.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ninja på upptäcktsfärd

  1. The Dude skriver:

    Ah va nice Malin! Och GRATTIS btw!^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *