Tv-koll

En ny säsong av Let’s Dance började på TV4 förra veckan, och jag som aldrig har tittat på det eller varit det minsta intresserad av att titta på det tänkte ändå ge det en chans. Det har väl gått sådär.

Egentligen är jag bara intresserad av att se Anders Bagge och Andreas Weise, Idol-nörd som jag är. Mest Anders Bagge. Så när de har dansat så är På Spåret på SVT1 så mycket roligare. Igår dansade just de två först av alla, det var bra. Tycker att det kan vara så varje vecka.

Ville mest säga att Let’s Dance faktiskt inte är särskilt kul. Om ni inte visste det redan.

Ikväll är det Fångarna På Slottet och Stjärnorna på Fortet. Eller hur var det nu? I vilket fall som helst så tror jag att jag skippar allt sådant ikväll och ser någon bra film (läs: lättsam chickflick) istället. Jag har ju glass och allt.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i TV och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *