Tove Styrke är stark i USA

Tove Styrke var min klara favorit i Idol 2009. Hela tiden. Eller åtminstone från och med att programmet verkligen got down to business, så att säga.

Jag har väntat på att hon ska släppa album, men nu när hon har gjort det så har jag inte satt mig ner och lyssnat på det av någon anledning. Jag hörde någon enstaka låt när hon var gäst i Idol 2010, men jag reflekterade inte så mycket för att vara ärlig.

Men kanske man borde lyssna. Jag borde ju i alla fall, som har väntat på att få höra något. Men kanske ni också borde göra det – hon börjar bli stor, och det finns väl en anledning till det. Tidningen New York Post har höjt henne till skyarna. Här sitter jag i Sverige och har inte riktigt fattat att hon ens har börjat sin karriär, och så finns det folk ända borta i New York som redan älskar henne, trots att hennes skiva inte ens är släppt där än. Märkligt.

Såhär skriver dem i alla fall:

Ojojoj. Heja Tove.

Jag gillar verkligen att de skriver att hon kom topp 4 i svenska X-factor och inte topp 3 i svenska Idol. Det gör artikeln lite mer oförutsägbar, tycker ni inte?

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Musik, Tidningar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *