P3 – kvalitetsradio

Jag sitter i en lägenhet i Lund och lyssnar på P3. Nyss så spelade de en låt som hade en beat, lite konstiga ljud och någon kille som sa ”Barbra Streisand” lite då och då. Den varade i ca 3 minuter tror jag, men det kändes som flera timmar. Är det detta som ungdomarna idag lyssnar på?

Nu när låten är slut så har radio-crewet återgått till att sitta och snacka om saker som ingen bryr sig om och skämta om saker som ingen tycker är kul och skratta åt saker som ingen förstår. Oj, hon som pratade nyss hade tydligen köpt ett armband på Indiska. Sedan matade hon ankor. Det var tydligen väldigt kul, för de började gapskratta. Och nu är det en annan som berättar att första gången hon var på vattenfestival så fick hon hångla. Killen tycker att detta är väldigt roligt och skrattar hysteriskt.

Nu sitter jag och tänker nostalgiskt tillbaka på Barbra Streisand-låten. Jag saknar den. Det var tider, det.

När man googlar ”P3” så får man fram en cykel.
Den känns ändå högintressant just nu.

Ni vet, för att Radio P3 är så ointressant. Då blir allt annat intressant. Till och med en googlad random cykel. Jag brukar alltså inte sitta och googla cyklar och tycka att de är jätteintressanta annars. Kände att det var viktigt att poängtera det.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Åsikter, Musik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *