Krokodil med SIM-kort

På ett zoo i den ukrainska staden Dnipropetrovsk (oj, säg det tre gånger snabbt) så började det helt plötsligt ringa från en krokodils mage, skriver DN.

En besökare hade innan berättat för personalen att hon hade tappat sin mobil i krokodilens inhägnad och att den 14-åriga krokodilen sedan hade ätit upp den. Personalen trodde henne inte – tills det började ringa från magen på krokodilen. Det var ju lite av en give-away, om man säger så.

Jag tycker väldigt synd om krokodilen Gena. Jag tycker inte synd om tjejen som tappade mobilen. Tydligen var det viktigaste för henne att hon fick tillbaka sitt SIM-kort eftersom hon där hade bilder och kontakter. Jag vet inte hur ni andra känner, men för mig hade inte bilder och telefonnummer varit prio 1 i det här fallet. Nice också att veta att kortet har gått igenom en krokodils hela matsmältningssystem.

Förlåt förresten för att det har varit lite ont om blogginlägg här på ett tag. Det var inte meningen att göra er upprörda. Jag menar, ni måste ha varit panikslagna, era stackare. Men det är okej. Jag är tillbaka. Andas, andas.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Tidningar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *