5 steg till en mer sömnlös tillvaro

Tänkte att jag ska skriva ett skitbra inlägg så att alla bara tänker WOOOW JAG SKA ALDRIG SLUTA LÄSA NINJAMALINS BLOGG. Insåg dock snabbt att jag är alldeles för trött. Men någon gång… en annan dag… i framtiden… ska jag blow your mind.

5 saker du kan göra för att få mindre sömn:

  • Börja med att drömma hemska mardrömmar i 12-årsåldern, helst om häxor som jagar dig på stora balkonger och om att du blir innebränd, etc etc.
  • Sluta sedan sova hela nätterna igenom, vakna gärna minst 10 gånger per natt tills din kropp har vant sig vid att inte få mer än max 5 timmars sömn om dygnet.

  • När du kommer upp i åldern då det är dags att börja festa och dricka alkohol – gör det! Det är roligare att spendera natten på det viset än liggandes i sängen och stirra i taket. Utveckla även ett film- och tv-serie-intresse som kan hålla dig sysselsatt festfria kvällar.
  • Gör slut med din pojkvän sedan 4,5 år så sover du ännu mindre.
  • Skaffa busig kattunge som gillar att krypa under täcket och bita dig i tårna mitt i natten.

Jag lovar, det funkar! Ni kan tacka mig senare.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Vov Mjau och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till 5 steg till en mer sömnlös tillvaro

  1. Pia skriver:

    En väldigt söt kisse iallafall ^^, annars var det väl mest tredje punkten jag tyckte om :P Resten var inte så galet glada faktiskt.. sorry!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *