Days of our Lives blir tv-spel?

Jag surfade nyss runt på lite spelsidor och letade nyhetsstoff när jag såg detta:

Hjälp. Hjälp hjälp hjälp. Ska Days of our Lives bli spel nu? Titeln på artikeln förstår jag ingenting alls av, men bilden gör mig skräckslagen. Jag har ju skrivit om detta innan, i det här inlägget. Titta bara:

Se! Jag gjorde helt klart för alla där ute, för hela universum, att jag inte ville att det skulle komma något spel. Jag kände till och med att det var viktigt att förklara ironin, ifall universum inte skulle förstå det själv.

Nu handlade ju inte artikeln om att Days of our Lives skulle bli ett spel. Efter att ha skummat texten lite – och jag tror att man såg paniken i mina ögon – så insåg jag att det handlade om några för mig obekanta spel-gubbar som bråkade. Författaren till artikeln tyckte nog att det var lite såpopera över bråket – därav bilden på en av de största såpoperorna som finns.

Jag vet faktiskt inte alls vad det handlade om, jag slutade läsa så fort jag förstod att mitt första intryck hade varit fel. Jag andades ut och hjärtat saktade ner till vanlig hastighet.

Och jag ska vara ärlig. Besvikelsen var liten, men den fanns där.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Spel, TV och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *