En gåva att skryta om

Här kommer man hem efter en lång, lång dag – trött och sliten och iskall efter att ha varit ute i kylan. Man slänger av sig ytterkläderna, sätter igång datorn och snubblar nästan över katten som stryker sig runt benen. Blir lite glad för att man har varit saknad idag.

Magen kurrar, jag har inte hunnit äta något. Går in på internet – fejjan, mailen, skriver en kort nyhetsartikel på Loading. Går in på Aftonbladets hemsida och blir… jätteglad!

Sedan ser man hur mitt ansikte faller ihop och besvikelsen rinner över mig. I två sekunder så trodde jag att någon hade en gåva till mig. Och den var så stor så att Aftonbladet gjorde en stor rubrik av den på sin hemsida: ”En gåva till Malin”.

Men nej. Det var Zlatan eller något sådant skit.

Åh. Höjden av trötthet.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Tidningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *