Något att vinna

DN skriver:

Fan vad schysst deal för Marcus Hellner. ”Idag skulle jag vilja vinna en miljon”, säger han en dag, och POFF så har han en miljon. Och han behöver liksom aldrig laga mat. Han behöver bara tänka att ”idag skulle jag vilja vinna en svindyr middag på en svindyr restaurang” och POFF så har han mat i magen. ”Jag vill vinna en gitarr”, ”jag vill vinna tuggummi”, ”jag vill vinna en kvinna” och POFF POFF POFF så är han cool rockstjärna som tuggar tuggummi med en trofétjej vid sin arm.

Så skulle man ha det. Kanske minus trofétjejen.

And on that note I’m going to bed. Jag ska dricka absint imorgon klockan 12.00.

Den känslan.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Äta & dricka, Tidningar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *