En chockerande upptäckt

Tidigt i morse, efter att jag och Samra hade kommit hem efter lite festande, så drog vi i vanlig ordning igång filmer som vi tyckte var skitroliga i 13-14-årsåldern. Detta gör vi praktiskt taget varje gång vi kommer hem efter en festkväll/natt. Och äter ostbågar och dricker coca cola.

Vi började med Get Over It, som jag fortfarande kan skratta helt hysteriskt åt (som det visade sig i natt). När den var slut så drog vi igång Not Another Teen Movie. Den hann vi inte se så hemskt mycket av innan vi somnade, men vad vi hann se var Ted. Ted från How I Met Your Mother hade en liten roll i Not Another Teen Movie. Chocken stod klar i våra ansikten och våra något berusade hjärnor tyckte att det var en skitrolig grej att upptäcka sådär klockan 5-6 på morgonen.

Nu några timmar senare är det inte lika kul. Fast ändå lite. Därför delar jag med mig av denna fantastiska upptäckt till er. You’re welcome.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Film och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *