En ömklig katt

Idag är det synd om Sookie. Mest synd i hela världen.

Såhär snabb är Sookie i vanliga fall.

Men inte idag. Idag är hon en ömklig och hjälplös liten förvirrad varelse. Nykastrerad och jättegroggy. Kan knappt gå. Vill inte äta eller dricka, inte gå på toa – men den envisa katten vill ändå inte ligga still i för långa stunder. Hon gillar inte tratten som hon måste ha runt huvudet i tio dagar framöver. När hon har hämtat sig lite mer efter operationen så misstänker jag att hon kommer vara en riktig plåga med den där tratten. Hon kommer kämpa som en viking för att få av sig den.

Det är jättesynd om min katt idag.

Men jag fick i alla fall ledigt från skolan idag. Vilket i och för sig inte är det allra bästa – jag har redan missat lite för mycket och kommer att missa mer. Dessutom har jag inte haft råd att köpa min kurslitteratur än, så jag ligger rätt mycket bakom. Men äsch. Det löser sig.

Jag råkade få en kettlebell med mig hem idag också. Medan Sookie opererades så gick jag och mamma in på Rusta, och där hittade jag minsann kettlebells till riktigt bra pris! Jag har ju faktiskt tänkt köpa en, så att jag ska komma igång med träningen igen. Och se där – en 8 kg tung kettlebell (som man tydligen ska ha om man är en average lady) för 299 kr. Känns helt okej ändå.

Det är bara det att jag får leva på havregrynsgröt en månad framåt. Det här är nämligen en helvetesmånad rent ekonomiskt, och de där 300 kronorna hade jag kanske behövt till mat. Men äh. Man får väl prioritera.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Träning, Vov Mjau och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *