Two and a Half Men

Alltså jag har blivit galet dålig på att blogga. Men ni förstår, jag håller på att gå under av stress och ekonomisk oro. Därför bloggar jag inte. Nåja, det är antingen det eller så är jag för full för att komma ihåg det. Men hej, om ni har ett sommarjobb liggandes i Malmö/Lund-trakten så kan ni ju hojta till!

Efter allt snack om Charlie Sheen och hans tigerblod och vinster och förlust av anställning och allt sådant där så bestämde jag mig för att börja titta på Two and a Half Men. Jag började från början och är nu snart klar med tredje säsongen.

Alltså.

Det är ju inte genialiskt.

Men så är jag en sådan där jobbig människa som liksom måste göra klart saker som jag börjar på. Undantagen är allt tråkigt. Jag måste avsluta allt roligt jag börjar på. Och Two and a Half Men. Det är inte särskilt ofta man skrattar, men det är sjukt bra om man har en hemtenta att skriva och man behöver något hjärndött att titta på som ursäkt för att slippa jobba. Hett tips!

Och just det. Dagens nyhet är att Elizabeth Taylor är död. Borde jag skämmas för att jag bara har sett henne när hon var gäst i tv-serien Nanny?

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Åsikter, TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Two and a Half Men

  1. Stella skriver:

    Bara som gäst i Nanny?! Jag skäms åt dig, Malin. Hatar dig litegrann också, för den delen. Ganska mycket egentligen. Oo, hat! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *