Ninja ger svar

Här sitter man mitt i natten och tänker att man ska kolla mailen bara en gång till innan man går och lägger sig, och vad ser man? Jo, jag har fått fan-mail! Från en livs levande människa som läser min blogg. Som jag inte känner. Ana min lycka.

Efter att ha läst mailet så tror jag inte att jag kan sova. Vilka jävla psykopater det finns därute. Men den sjuka jäveln undrade ändå en sak som jag har bestämt mig för att svara på här:

Varför lägger jag aldrig upp bilder på mig själv i bloggen?

Det finns många anledningar. Den första och viktigaste är för att jag är ninja. Hallå? Har någon missat det? Ninjor ska vara mystiska och livsfarliga. Inte ”hej, titta hur jag ser ut, min ninjadräkt är från Dolce & Gabbana och det här är mina utmärkande drag så att ni kan känna igen mig och komma fram och hälsa på stan!”. Liksom. Skärp er.

Men okej, det finns en annan anledning.

Ibland går jag ut. Vistas bland folk, klär ut mig till en vanlig människa och är undercover-ninja. Ingen anar att jag egentligen är en livsfarlig nattvarelse som letar efter sitt nästa offer (eller skurk, frågan om jag är mördarninja eller brottsbekämpe ligger fortfarande på bordet). När jag går ut på det här sättet så måste jag ta till en himla massa knep för att se bra ut. Jag måste duscha, välja ut kläder, sminka mig, fixa håret och hitta besvärliga ställen att gömma mitt samurajsvärd på.

Men när jag bloggar – och detta är en av anledningarna till att jag älskar internet så mycket – så behöver jag inte göra något av det där. Jag kan sitta och vara hur oduschad och äcklig som helst, min ninjadräkt kan ha sina mystiska mörka fläckar och jag kan kort och gott vara precis hur ful jag vill. Ingen kommer någonsin få veta.

Nå, tills jag bloggar om det förstås.

Faktum är att man kan hitta oräkneliga bilder på mig på internet (hört talas om Facebook?). Men det behöver ni ju inte säga till någon.

Fler frågor?

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ninja ger svar

 1. Jakob skriver:

  Tjena Ninjamalin! Haha, kom in på din blogg via alex schulmans kommentar fällt. Känner mig nästan tvungen att lägga en kommentar som tack för ett leende i denna långa sömnlösa natt. Exakt min humor! Hare bra!

 2. ninjamalin skriver:

  Tack, vad roligt att du gillar den! :D

 3. Lania skriver:

  En allvarlig fråga mitt i det roliga. Var det verkligen ett psykopatmail, typ? O_o

 4. ninjamalin skriver:

  Det låg en liten psykopatkänsla över det, ja.

 5. Pingback: Kameleont | Ninjamalin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *