Tre saker som jag har

  • Förkylning från helvetet. Jag snackar halsont, lock i öronen, yrsel, snor, nästäppa, spaghetti-ben – listan över obehagliga symptom kan göras lång. Jag sitter och käkar sådana där skitdyra halstabletter från apoteket som man bara får ta 3 gånger om dagen. De smakar mest godis men det sägs att de ska funka som smärtstillande också. Here’s for hoping!
  • Skolångest. Varför blev jag sjuk just nu? Imorgon har jag seminarium, och jag behöver verkligen gå på det. Ja, behöver. Med feta bokstäver. Vi drar till med STORA också. BEHÖVER.
  • En katt. Men det visste ni ju redan. Tyckte mest att det såg bättre ut med tre punkter än två. Och Sookie ville så gärna vara med på en bild i bloggen igen. Hon är sur för att det var längesedan nu.

Jaja Sookie, lugna ner dig.
Take a chill-pill and go grill med lite dill, here’s the bill, you know the drill, din sill.

 

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Vov Mjau och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tre saker som jag har

  1. Lania skriver:

    Hahaha, kul rim du hade där! ;D Katten ba – ”WTF?”

    Nä men hoppas verkligen att du mår bättre snart. :( Inget roligt att vara sjuk och sen ett lager stress på det. Må bättre! *kram*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *