Imorgon är jag frisk

Nu är jag fruktansvärt trött på att vara sjuk och tänker därför ta till alla huskurer jag har hittat på internet och fått tips om på Twitter idag. Om jag fortfarande är sjuk imorgon, så tänker jag helt enkelt börja ignorera det – kanske inte om jag ligger döendes i kramper med spya överallt omkring mig på badrumsgolvet, men det är inget jag planerar. Så. Nu tänker jag bege mig till affären och köpa:

  • Grönt te – som jag ändå alltid brukar ha hemma, men som har tagit slut väldigt lägligt till att jag blev sjuk. Det ska tydligen vara bra mot förkylningar i alla fall.

  • Apelsinjuice – Riktig, färskpressad (eller så nära det bara går att hitta på Ica, i alla fall). C-vitamin, folks!

  • Honung – Här ska drickas onaturligt mycket te med onaturligt mycket honung i idag.
  • Nässpray – Säger ju sig självt, egentligen. Jag har inte kunnat andas ordentligt på två nätter. Om jag inte redan hade sovit då (som jag i och för sig inte har gjort särskilt mycket) så hade jag nog svimmat av syrebrist.
  • Vitlök – Verkar vara populärt att ta till när man är förkyld. Tror jag skippar att stoppa upp klyftorna i näsan och i öronen som många verkar tycka är en bra idé, dock. Men äta ska jag! Tills inte ens katten vill komma i närheten av min andedräkt.

  • Ingefära – Twitter-tips. Det är bra. Det kör vi på.
  • Kycklingsoppa – När någon är sjuk i amerikanska filmer så är det alltid en snäll själ som kommer med kycklingsoppa. Nu är det ingen som kommer med det till mig. Men man är väl stark modern kvinna och klarar av att fixa saker själv. Antar jag. Om jag måste. Och om man har sett det på film så måste det vara rätt, yes?

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Äta & dricka och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *