Påskpresent från mig till er

Jag börjar min påskafton genom att konstatera att det inte är en bra idé att blanda vin och rom. Alltså inte blanda som i samma glas (det har jag inte provat, men jag kan tänka mig att även det är en ganska dålig idé), jag menar bara: drick inte en flaska vitt vin, sedan ett antal glas rom och cola, sedan mera vitt vin. Man får ont i huvudet.

Varsågoda! Min påskpresent till er. Ett gott råd räcker längre än choklad, vet ni.

Idag ska det ätas mycket godis (ja, det är det enda jag har ätit hittills, och det lär fortsätta så ett tag) och god påskmat och drickas nubbe hemma hos föräldrarna. Och sitta och picka ägg och klappa kycklingar… eller ni vet, hunden och katten.

Ganska standard påskskit, alltså.

Glad påsk!

Ni får en suddig bild på Alice.
Såhär ser hon ut när hon är på gott påskhumör.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Äta & dricka, Vov Mjau och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *