En snaskig ninja

Ikväll har det funnits oräkneliga statusuppdateringar om att Messi är skitbra och mästare och att världen typ hade gått under om han inte hade funnits. Nu är ju jag inte så insatt, men jag tror att Messi är någon fotbollsspelare eller något. Antagligen har han spelat match idag. Gissar jag. Och jag brukar vara rätt bra på att gissa rätt.

När jag var yngre så brukade Samra kalla mig för Messi. Jag tror dock att det berodde mer på att hon tyckte att jag var messy (Google Translate: stökig, rörig, geggig, snaskig, bökig – känns som att hon menade snaskig) än på att jag hade några mad fotbollsskills.

Ändock. När jag satt och läste alla miljontals statusuppdateringar (ja, det kändes som så många) (tittar alla på fotboll eller?) (liksom, skaffa ett liv) (som jag, som sitter på Facebook hela kvällen) (när jag borde packa eller skriva tenta) (okej, jag ska sluta) på Facebook så drömde jag mig ändå bort litegrann. Låtsades att mitt smeknamn hade spritt sig och att alla skrev om mig.

Mästare. Världsbäst. Fotbollsgud (nåja, ibland skriver folk fel, de menar ju ninjagud).

Fint. Ibland är det skönt att vara uppskattad.

Såhär hade det sett ut om jag spelade fotboll.
(Bilden är manipulerad.)

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *