Dra ett streck över det

Jag ligger och irriterar mig på kvällstidningar. Eller… kvällsinternetsidor. Eller egentligen så irriterar jag mig mest på de som skriver på dessa sidor.

Det där jävla strecket alltså. Jag blir galen. De använder det alldeles för mycket. På varenda en av dessa notiser så hade man klarat sig utan det där förbannade strecket. Liksom, varför kan det inte bara stå ”Grannarna vansinniga på galna lyxbussen”? Jag fattar att de vill göra det mer dramatiskt med det där strecket. De vill att man ska tänka:

”Grannarna vansinniga… PÅ GALNA LYXBUSSEN!!!

Men alltså, någon måtta. Som det här:

Jag förstår att de verkligen vill poängtera hur TOTALT piloten tappar kontrollen. Men i mina ögon ser det här bara dumt ut. Och nu i natt så irriterar det mig något så enormt.

Ja, men klockan är snart 2.30 och jag sov typ 3 timmar igår natt. Give me a break.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Tidningar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dra ett streck över det

 1. Nicklas skriver:

  Det är skitdumt med ett felanvänt tankestreck på det där sättet, speciellt när det bara är fragmentmeningar till att börja med. Så det är inte bara du. Å andra sidan tvivlar jag på att de som skriver på kvällstidningar har någon som helst aning om grammatik eller skrivregler.

 2. Haha jaaa! Äntligen någon mer som stör sig på det där. Jag fattar verkligen – inte!!!!! :P

  Sv: Inte alls en dålig idé, har faktiskt funderat på det. Att sammanfatta det men snackat om på Twitter under dagen. :)

 3. Lania skriver:

  Åh, det här inlägget är fantastiskt! Jag skrattar!
  Du har så rätt och de är verkligen ärkemuppar som skriver som de gör! Det borde vara förbjudet att missbruka streck sådär! Jävla Aftonblaskan… :P Men heja dig! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *