En upprörande historia

När man har suttit ett antal timmar i en turnébuss och sovit bort så mycket tid man bara kan så måste man hitta på andra sätt att underhålla sig. Efter att ha stannat vid en kiosk och köpt lite Maoam-godis, så började jag och Stella därför titta på bilderna på Maoam-paketen. Och blev alldeles… förfärade!

Detta var två år sedan. När hon kom hit och hälsade på förra veckan så köpte vi ännu en gång Maoam-godis och blev påminda om varför vi blev så… förfärade.

Seriöst. Vad fan sysslar frukterna med?

Googlade fram den här bilden och ser att det är fler som har reagerat. Och alltså, titta på bilderna. Där ser det ut som att Maoam är en hemsk våldtäktsman som drogar sina offer innan han ger sig på dem. Titta på den gula! Hjälp. Man blir ju mörkrädd.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Äta & dricka och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En upprörande historia

  1. Lania skriver:

    I den första bilden så ser ju apelsinen riktigt suktad ut medan den tittar upp i Maoams skrev. O_o Bilden med jordgubben är nästan snällast, bara oskyldigt (?) pussande. Gruppsex med körsbär… jo men visst. Det ser inte så trevligt ut dock. :/ Och så det konstiga grindandet på citronen, bilden påminner om nån sorts avancerad sexställning. HUH! Jag gillar ju de här godisarna! ;P Men jag ogillar att Maoam alltid ska ha den där minen, med ett flirtigt öga och en dregglande tunga utanför munnen. Trist! Men gott.

  2. simone skriver:

    eller så är det bara frukter som kramas och har skoj, man kan ju vrida och vända på varannan bild för att göra den sexuell om man så vill ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *