Bio-natt

Ikväll (natt?) klockan 23.59 så kommer jag sitta i en biosalong i Malmö och ha pirr i magen för att den här filmen börjar:

Tänk att det inte är något mer Harry Potter efter detta. Den här filmen är liksom det sista. För mig så kommer det inte vara i närheten av lika hemskt som när jag läste sista boken och typ bölade mig igenom den. Men ändock. Då var det liksom ändå inte helt slut, eftersom det skulle komma ett antal filmer till. Men detta är det sista. Det är som att barndomen tar slut. Vilket kanske är på tiden, egentligen. Fast nej.

Jag inser att jag kommer att sitta bland the créme de la créme av Harry Potter-fans i natt. Jag kommer alltså passa in ganska bra. Det känns inte alls nördigt eller så. Faktiskt.

Får se om jag recenserar. Kanske skippar det (haha!) (det var ett skämt) (skratta då!).

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bio-natt

  1. Haha, jag kommer också att se den inatt :)
    Det ska bli så himla najs, samtidigt som det är lite sorligt att det faktiskt tar slut nu…

  2. Tina skriver:

    Hej, du var ju en av vinnarna i Egoinas tävling om filmen Easy A. Har du fått den än? För jag var en av vinnarna och jag har inte fått den än? :s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *