Du kan va borrelia!

Idag är en borrelia-söndag och jag är på borrelia-humör. Har en väldigt borrelisk hund bredvid mig och borrelia-tv:n står på med något väldigt borreligt program på. Senare idag ska jag vara en borrelisk dotter med mycket borrelia och följa med min borrelia-mamma och se Harry Potter and the Deathly Borrelia: Part 2 på bio, eftersom hon gärna vill se denna borreliade film.

Förresten! Jag har borrelia. Storebror säger att man inte har levt förrän man har haft borrelia, och jag är benägen att hålla med. Mitt liv har varit tomt tills nu.

Googlade ”borrelia” och fick fram en jävla massa äckliga bilder. Satt bara och sa ett långt ”EEEEEEEEW” medan jag tittade igenom dem. Sedan kom jag till den här. Sa ”AAAAAAW” och sparade den. Borrelia är gulligt.

Att de senaste tre inläggen har handlat om nya Harry Potter-filmen?
Att jag typ övertalade mamma att hon måste se den på bio, bara för att jag ska kunna säga att jag går och ser den igen för hennes skull?

Eh, ja.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Film och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *