Abuse me, I wanna die

Det här skulle ha varit dagens låt:

(Inte riktigt min sorts musik kanske, men ganska cool video och passar det så passar det.)

Men det blev något sådant här istället:

http://www.youtube.com/watch?v=dK5vvK0b9zU

(Den här låten hittade jag precis. Den var ju… intressant.)

Som ni förstår har det inte varit en jättebra dag. Inte alls den slappdag jag hade hoppats på. Jag tänkte ju verkligen ligga i soffan precis hela dagen och vila ut ordentligt innan min jobbiga jobbhelg börjar.

Men så fick jag för mig att åka till Ikea med ett par kompisar. Tänkte att det tar väl inte mer än ett par timmar. Tänkte att jag har ju det där presentkortet på 300 kr som har legat och väntat på att bli bortslösat. Tänkte att jag kommer nog komma hem glad och nöjd och med mycket tid över till soff-slappande.

Nej. Så gick det inte.

1) Det tog inte bara ett par timmar. Det gör det aldrig när man åker till Ikea.

2) Jag spenderade alldeles för mycket pengar. Typ 2000 kr för mycket.

3) Jag glömde lämna fram mitt presentkort.

4) Det lilla problemet hur-ska-vi-få-hem-alla-de-här-helvetes-jävla-skittunga-paketen? uppenbarade sig när vi skulle åka hem.

5) Efter många om och men så fick vi in alla helvetes jävla skittunga paket i bilen, men då fick inte alla plats att sitta längre. Jag tog buss hem.

6) Bussarna passade inte alls ihop. Promenerade den sista biten.

7) Jag hade inga bra skor på mig och höll redan på att dö av smärtor i fötterna. Promenaden gjorde det inte bättre.

8) Hej trappor! Det är så härligt att bo på högsta våningen utan hiss och med noll chans att köra upp bilen till farstu-dörren utan måste bära de helvetes jävla skittunga paketen uppför backen, in på gården och uppför alla trappor. Jag lovar. Det är jättehärligt.

9) Sedan att inse att jag måste gå upp klockan 5.30 imorgon bitti. Det är också jättehärligt.

10) Alltså. Värsta slappdagen ever.

Jag menar det.
Epic. Fucking. Fail.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Musik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *