Borde inte

Jag borde inte prata när jag är full. Jag borde inte sms:a när jag är full. Jag borde inte gå när jag är full. Jag borde inte twittra eller facebooka när jag är full. Jag borde inte låta charmiga karlar ragga upp mig på tåget när jag är full och jag borde inte ge mitt nummer till charmiga karlar som raggar upp mig på tåget när jag är full. Jag borde inte åka tåg och nästan missa min hållplats och därmed nästan åka vidare till Köpenhamn när jag är full.

Egentligen borde jag typ inte dricka alkohol. Men det skiter väl jag i.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Äta & dricka. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Borde inte

  1. Game Girl skriver:

    Ha ha ha! Klockrent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *