Skamlös självpromotion

Det här med att folk tycker att jag ska blogga mer. Hallå? Har ni inget liv heller? Skriver typ bara skit i den här bloggen? Men glad blir man i alla fall.

Anledningen till att jag inte bloggar så mycket längre, är för att jag inte har så mycket att blogga om. Jag är sjuk igen, den här gången inte i borrelia, utan i något halsfluss-liknande som inte är halsfluss. För att vara ärlig var borrelian roligare. Åtminstone lite coolare.

Vill ni veta något roligt? Jag såg precis Catch Me If You Can och var i vanlig ordning tvungen att kolla upp mannen som den filmen är baserad på. Det blir alltid så när jag har sett filmer som är verklighetsbaserade. Jag måste kolla upp de verkliga personerna.

Den riktiga Frank William Abagnale Jr, som filmen handlar om.
Ingen Leonardo DiCaprio direkt, men ändock.

Anyway, det visar sig att Frank Abagnale Jr har suttit i tre olika fängelsen innan han blev cool FBI-snubbe – i USA, Frankrike och… Malmö. Sjukt häftigt. De borde skriva det på Malmö Stads hemsida för att locka turister.

Ja, men jag tyckte att det var roligt.

Seriöst. Varför läser ni min blogg? Gå och gör något vettigt!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Film och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Skamlös självpromotion

 1. Vanilla skriver:

  Vi är ju twitterkompisar, så jag tänkte att jag skulle vara snäll och läsa din blogg men NÄHÄ, du tyckte att jag skulle göra något vettigare, din otacksamma tölp!

 2. Hanna skriver:

  Seriöst. För att den är asrolig. Vettiga saker kan dö!

 3. Pia skriver:

  Det är väl med i filmen att han sitter i Malmö.. eller? *förvirrad* Vi kan låtsas det om det inte stämmer! Sådetså!

 4. Lania skriver:

  Jag läser din blogg för att den är annorlunda och framför allt rolig! :D
  Visserligen hänger jag inte här hela dagarna (jag har faktiskt ett liv och två egna bloggar dessutom ;D) men jag tittar in här då och då.
  Det är liksom en känsla som kryper sig på. ”Hm, jag har inte fått en Malin-dos på länge. Måste kolla!” Och så gör jag det och sen är livet bättre. :) Du gör internet lite bättre.
  Tråkigt att höra att du är (varit?) sjuk, hoppas du mår bättre nu!

  Hälsningar / ett fan ;)

 5. ninjamalin skriver:

  Men åh. PUSS! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *