En allmän fråga

Jag har en bästa vän. Hon har varit min bästa vän i 10 år nu. Vi delar lägenhet och gör typ allt tillsammans, alltid. Så jag fattar varför folk i vår omgivning ser oss som några som liksom sitter ihop.

Men random människor i diverse butiker? Det fattar jag inte. Senast idag – i matkön på Ica – så vänder sig en man om, tittar lite lurigt på oss, och frågar sedan om vi är syskon. Detta har hänt inte mindre än tre gånger. Dessutom så var vi på väg in på en klubb en gång och vakten bad om att se våra leg. Jag sträckte fram mitt, han tittade nära och länge och sa sedan: ”Näää, mig lurar ni inte! Det här är DITT!” och pekade på Samra. När vi tittade på varandra och skrattande förklarade att så är det faktiskt inte alls, så ville han se Samras leg också. Så höll han de bredvid varandra och sa att okejrå, nu såg han att vi inte ljög.

Och vi är inte ens lika. Hon är brunett, och jag… nå, jag ändrar min hårfärg ganska mycket. Nu är jag väldigt blond. För att inte tala om att hon är BOSNIER och jag är världens blekaste svenne.

Kolla själva, det här är Samra:

Och det här är jag:

Jag sa ju att jag är blek. Och ja, jag vet att man inte ser så mycket av hur jag ser ut på den bilden. Kan ju liksom inte visa mig för mycket. Ni vet, ninja och allt det där. Men JAG LOVAR OCH SVÄR att vi inte är ett dugg lika.

Egentligen undrar jag inte så mycket över just varför de tror att vi är syskon. Det måste ju ha något med utstrålning att göra – typ vi synkar energi istället för mens? Nej, det jag undrar mest över är människorna som står i en kö i en butik, hör ett par tjejer bakom sig prata, vänder sig om och bestämmer sig för att fråga om de är syskon. Vilka är dessa människor? Det hade jag aldrig i hela mitt liv fått för mig att göra. Vem står ens och är nyfiken över en sådan sak, dessutom så nyfiken så att de helt enkelt inte kan gå vidare med sina liv förrän de har frågat och fått ett svar?

Man tror ju att det inte finns sådana människor. Men det finns alltså minst tre. Vilka är ni? Alltså är bara nyfiken.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *