What’s Your Number

Var på bio idag, för att jag kan. Den här gången blev det en töntig chick-flick med en snygg karl att titta på. Alltså inte att jag gick på bio med en snygg karl, för det skulle ju aldrig hända. Men det var en snygg karl med i filmen. Jag gillar snygga karlar på film. Man får titta utan att skämmas då.

Anyway… What’s Your Number hette filmen och i huvudrollerna ser vi Anna Faris och Chris Evans (den snygge karln). Det var en väldigt standard romantisk komedi, ganska kul på sina ställen, men mest sådant som man har sett förr. Inga storslagna skådespelarinsatser direkt, även om det inte var total katastrof heller. Ganska medelmåttig film, helt enkelt.

Finns inte så mycket mer att säga, egentligen. För att vara ärlig så vet jag inte ens varför jag bloggar om den. Eller jo, det vet jag ju. Jag ville säga att Chris Evans är snygg. Fick jag fram det på ett bra sätt?

För alltså. Han är snygg. Just saying.

3/5 ninjapoäng.

Dääär är han ju!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Åsikter, Film och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till What’s Your Number

  1. Lina skriver:

    Mmh! SÅ snygg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *