Sookie hälsar

Det här med att plugga mitt i natten börjar bli rätt standard för mig. Jag kan inte ens komma ihåg senast jag öppnade kurslitteratur under dagtid. Jag är ju ganska nattugglig (japp, nattugglig, ni hörde mig (läste mig?)) av mig, så det gör väl egentligen inte så mycket. Det är bara sömnen som tar stryk, men sömn är ju för dödliga och sådär.

(Gillar förresten att ha en parentes inom en annan parentes (så jag tänkte att jag gör det igen (för att jag kan)) (oj, det blev en till (nu blev det förvirrande (ska nog sluta nu)))).

Ville mest titta in och hälsa från Sookie.
Hon säger MJAU:

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Vov Mjau och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *