Det här med poker

Jag har flera vänner som spelar poker online. Själv har jag aldrig gjort det, eftersom 1) jag har inga pengar att spela med och 2) mer tid framför datorn hade resulterat i att sömnlösheten tog död på mig. Men jag känner alltså flera stycken som lägger jättemycket tid och energi på det, som har hållit på sedan de var 18 år och nu är de fast.

Tänker att jag kanske ändå hade varit rätt bra på poker om jag hade givit det ett försök. Liksom, jag är ninja. Vilket ju självklart gör mig bra på det mesta, men mer än så. Om någon har ett pokerface så är det väl en ninja. Eller?

Jag vet inte, kanske hade jag varit mer pokertjej om jag hade en sådan här hund:

Nu är jag för det första mer en korten-på-bordet-tjej än en korten-i-datorn-tjej och för det andra så håller jag mig nog helst till finns i sjön. Och skitgubbe. Jag är awesome på skitgubbe.

Och så har jag en kortlek med Modesty Blaise på:

Och den kan ju inte bara ligga oanvänd.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Spel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *