Alla blodpumpande organs dag

Låt mig börja med att säga:

Med det sagt så vill jag bara säga till alla singlar därute att ni verkligen borde CHILL. THE FUCK. OUT. Jag menar, jag är den första att erkänna att det är skitkul att vara bitter och sarkastisk, men ni måste vara det med lite perspektiv. Gör som jag, gör en heldag av att vara ensam och tragisk! För när ni verkligen tänker efter: hur jävla pissjobbigt hade det inte varit att ha en partner idag? Då hade ni känt er lite tvungna att göra något, eller hur? Det betyder: inga mjukisbyxor, inget trycka-i-sig-så-mycket-ben&jerry’s-så-att-ni-nästan-kräks-när-ingen-ser, inget patetiskt snyftande framför valfri romantisk film. Ni hade kanske istället behövt klä upp er, köpa/få blommor, gå ut och äta bland folk som ju är så jävla jobbigt. Och ikväll innan sovdags hade den där ”inte ikväll, jag har ont i huvudet”-ursäkten inte känts riktigt lika okej som vanligt. Fy fan. Vem orkar?

Så ni ser, det är kanske inte så hemskt att vara singel idag ändå. Det är kanske inte världens undergång trots allt. Jisses, det är ju flera månader tills dess menar jag.

Nu ska jag se på Mean Girls och äta chips okej hejdå. 
GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *