Förklaring

Ni kanske undrar vad jag har sysslat med på senaste tiden eftersom jag absolut inte har bloggat? Alltså, det har bara varit så mycket. Skolan till exempel. Den senaste tiden har jag behövt plugga typ 8 timmar om dagen för att hinna med allt som ska göras. Och så har jag fått skaffa 2 deltidsjobb för att få ekonomin att gå ihop. Detta plus att jag har blivit väldigt engagerad i typ 5 olika välgörenhetsorganisationer. Jag har verkligen skärpt mig, tagit mig i kragen för att få ett bättre och mer värdefullt liv och samtidigt försöka göra världen till en bättre plats för alla.

HAHAAAA. Nej. Ni känner mig bättre än så. Det här är vad jag har gjort:

Alltså jag är fast. Kan inte sluta rita.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *