Dagens shopping

Har sett att andra bloggare lägger upp bilder på det de handlar, så jag tänkte att jag ska väl dra mitt strå till stacken också.

Jag har även läst på andra bloggar att när man har haft en dålig dag, så kan det hjälpa att shoppa lite. Detta fenomen kallas för ”tröst-shopping” och verkar i de flesta fall resultera i en helt ny garderob. Men jag tänker att man får anpassa det efter sin person och sin situation. Såhär ser min tröst-shopping ut:

Jag känner mig rätt nöjd. Om man är ensam hemma en onsdagskväll och har haft en exceptionellt dålig dag, så får man styra upp någonting själv. Man ska vara sin egen lyckas smed osv.

Ja, det var allt. Eller jag köpte faktiskt kattsand också, men den har inget att göra med min tröst-shopping, utan bidrog snarare till den dåliga delen av dagen eftersom det var sjukt jobbigt att bära hem den. Plus att den inte hade passat så fint in i bilden ovan, eftersom Sookies avföring som nu ligger i den hade förstört den annars så konstnärliga stämningen som jag uppnådde i mitt fotograferande. Ja.

Sookie hälsar.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Åsikter, Äta & dricka, Vov Mjau och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *