Dark Shadows

Det tog sitt lilla tag, men nu har även jag sett den nya Tim Burton-filmen. Jag har nästan varit lite rädd att se den. Den verkade liksom lite för bra för att vara sann i mina ögon. Jag ville både älska den och hitta fel i den. Om sanningen ska fram så är jag lite trött på att älska allt som Tim Burton och Johnny Depp gör, och längtar nästan efter att de ska komma med något som jag tycker är helt fel. Ologiskt.

Men den här kunde ju inte riktigt gå fel för mig. Den har allt jag älskar: Tim Burton, Johnny Depp, vampyrer som inte glittrar, Danny Elfman, 70-tal, och för att göra det hela lite mer fantastiskt och nästan olidligt bra… Alice Cooper. De kunde inte ha kommit på en bättre kombo.

Jag skippar helt enkelt att prata om Johnny Depps insats, han kan inte riktigt göra några fel i mina ögon. En annan som stod ut var Eva Green i rollen som Angelique Bouchard. Jag kan inte komma ihåg att jag har sett henne i något annat, men hon imponerar verkligen i den här filmen. Chloë Moretz (som spelar Carolyn Stoddard) har man ju sett och älskat i Kick Ass innan, och hon var inte dålig i den här filmen heller. Och så har hon blivit sjukt snygg.

Jag tror att Tim Burton tänkte ”hur skulle Ninjamalin vilja att jag gjorde nästa film?” när han tänkte ihop Dark Shadows. Jag har ofta trott att han och jag har något slags telepatiskt förhållande, och den här filmen kan ju inte annat än bekräfta det.

Needless to say, jag älskade den. Älskar.

5/5 ninjapoäng.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Åsikter, Film och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dark Shadows

  1. Fatma skriver:

    den var bra! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *